Volg Mediacafe Westergasfabriek op Twitter  
   
 
studioplantage.info
Tel.: (020) 53 07 550
E-mail:
info@mediacafe-amsterdam.nl
 
  Wij verwachten als eerste weer een spannende RTV-jaar vol spraakmakende en aansprekende televisie-avonden. Met uitdagende onderwerpen aan tafel in de studio, ondersteund door een gastvrij cafe-restaurant, waar u vooraf of na de uitzending uitgenodigd bent om samen nog even vooruit- of terug te blikken. Genieten van een drankje of van het beste wat de regio en het seizoen u culinair kan bieden. Zin om langs te komen, aan te schuiven. U bent meer dan welkom en wij zijn er helemaal klaar voor. Tot straks  
 

DINEREN IN DE STUDIO
Een restaurant, een café, drie studio’s, tal van televisieprogramma’s, welbekende presentatoren, inspirerende gasten en een geďnteresseerd publiek.. Alles onder één historisch dak van de Westergasfabriek te Amsterdam. Welkom bij het MediaCafé!

De keuken van het MediaCafé is van maandag t/m vrijdag geopend van 16.00 – 21.30 uur voor iedereen voor een borrel of diner in een inspirerende televisie omgeving.

DE CAMERA'S DRAAIEN...
 
 
Pauw De wereld draait door Kunststof TV WNL Koefnoen Jinek
 
 
EEN COMPLEET AVONDJE UIT
Gaat u een uitzending bijwonen en heeft u zich inmiddels daarvoor aangemeld, dan kunt u vooraf – of tussendoor – dineren in de studio. Ervaar de energieke wereld achter de schermen terwijl u achterover leunt en geniet van onze gastvrijheid. Voor deze complete avond uit kiest u reserveren in het keuzemenu. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u op tijd aanwezig kunt zijn voor de uitzending.
 
  Aanmelden voor DWDD : tickets.vara.nl/dwdd PAUW : tickets.vara.nl/late-night-programma-jeroen-pauw JINEK : jinek.kro-ncrv.nl/opname-bijwonen  
  UW EVENT IN DE STUDIO
Heeft u interesse in een aansprekend, origineel bedrijfsevenement? MediaCafé verzorgt een scala aan events, waarbij onze radio- en televisieomgeving uitermate inspirerend werkt. Kijk onder Events voor enkele suggesties. Natuurlijk bespreken wij ook graag uw specifieke wensen voor uw bijeenkomst.